www.stuffbymalin.se

Lite av varje

Inlagt av Malin Hulinder 2011-10-30 15:56 | Uppdaterat av Malin Hulinder 2014-02-16 08:09 | Taggar: Haklappar, Halsdukar, Napphållare

Nu har det blivit lite nytt igen...

...den röda tråden har fått dominera maskinen ett tag och en bråkdel av alla haklappar är färdiga. Alla har transparenta fickor fram för matrester.

Det går ju inte bara att sy i rött så det har även blivit några napphållare, vilket är premiär på sidan. Finns i nuläget tre varianter att välja mellan, smurfarna, blixten eller med traktorer.

Nu när vintern börjar närma sig, eller redan har kommit, så har jag även sytt upp lite fler halsdukar. De är i dubbel fleece och enfärgade. Mycket bra modell då de är varm och inte knölar bak i nacken. Har inte lagt ut dessa i shopen men det går alldeles utmärkt att mejla vid intresse.

Sist men absolut inte minst så måste jag ju visa mitt lilla troll som ville ha ett förkläde. Vi satt och läste Castor syr och sen var det bara att sy med Oliver i knät :) Tyget och färgen på banden och tråden har han valt själv. (Det var dock jag som bad honom skratta på kortet :))