www.stuffbymalin.se

Vuxensömnad

Inlagt av Malin Hulinder 2017-06-25 11:44 | Uppdaterat av Malin Hulinder 2017-06-25 11:44 | Taggar: Klänningar, Vuxenkläder

Äntligen har jag haft tid att testa ett par mönster jag köpte till mig själv tidigt i våras.

Först ut, en linnetunika. Sitter som perfekt men nästa gång ska jag göra den aningen längre fram. Mönster från Runi.

En "strax över knä-lång" klänning. Egentligen gjord för att ha ärmar men det gick ju bra utan oxå :) Mönstret kommer från Sewing Heart Design.

Gjord en detalj med ros bak i nacken.

Sist men inte minst har mina senaste loggalappar i fuskskinn kommit. Kan inte säga mer än att jag är supernöjd :) Återstår att se hur de klarar tvättmaskinen...

Bodysar

Inlagt av Malin Hulinder 2017-06-25 11:36 | Taggar: Bodysar, TILL SALU

Två små bodysar i strorlek 74, sydda i det somriga birtstyget. Den högra finns fortfarande till salu för 179 kr (plus ev porto).

Mera tröjor

Inlagt av Malin Hulinder 2017-06-25 11:32 | Uppdaterat av Malin Hulinder 2017-06-25 11:33 | Taggar: Byxor, Silhouette Cameo, Tights, Tröjor

Grabben har länge gått och suktat efter några tyger (läs bullar och popcorn :)) i skåpet så nu äntligen var det hans tur att få påfyllning i garderoben. Det blev även test av ett gratismönster jag hittat någonstans på en cardigan med fickor och ja, den blev helt okej.

Det är sällan jag syr hela set till mina egna men den här gången så har jag slagit på stort (mest för att det är så svårmatchat med mycket mönstrat...;))

Byxorna blev kanske lite väl höstiga till en t-shirt men det finns ju tjocktröjor.

Testade att göra en låtsasficka med Cameon och det fungerade ju riktigt bra. Mönstret till byxorna kommer från Jubel og Baluba.

Min minsta fullkomligt älskar vattenmelon så vad passar inte bättre än detta ljuvliga melontyg :)