www.stuffbymalin.se

Julkappar

Inlagt av Malin Hulinder 2015-01-04 07:38 | 1 Kommentarer | Taggar: Byxor, Kjol, Mysdress, Tröjor

Nu när julen är över kan jag ju visa upp de julklappar jag sydde.

Först ut blev en mjukisdress till lillsyrran. Den är sydd i mjuk härlig velour i en klar ceriserosa färg, tyget kommer från Wahlmans och sen har jag pimpat den med en diamant i rosa glittrig vinyl. För min del var det premiär att sy fickor med dragkedja (på byxorna) men det gick galant :)

Mönstret till tröjan kommer från en gammal Burda Easy-tidning och byxornas mönster är från Stoff och Stil. Måste säga att jag är mycket nöjd med hur dressen blev och sitter på. Men viktigast av allt...även syrran är nöjd :)

Till min andra systeryster var tanken att jag skulle sy en klänning i lite vintagestuk i julkplapp, men det sket sig. Tyget var sladdrigt och vi kom inte överens och sen så blev det alldeles för smått när jag väl lyckats klippa ut något. Så det blev en plan B. På klänningen skulle det vara ett kjolstycke av två halvcirklar så av dessa halvcirklar fick det bli en enkel kjol istället. Resår i midjan och en fåll nertill så var åtminstone en kjol klar :)

Blev ju inte så tokig till slut ändå.

 

Kommentarer


Inlagt av Michael Kors Scarf Stud Logo Large Apricot Gold Satchels 2018-04-23 17:25

I precisely desired to thank you very much once more. I do not know the things I would've carried out without those concepts contributed by you over that field. Completely was the frustrating scenario in my circumstances, but witnessing the very expert mode you dealt with that made me to cry over fulfillment. Now i am grateful for this advice and then believe you realize what a great job that you are getting into training people today with the aid of your web blog. I'm certain you haven't encountered all of us.


Lägg till kommentar

Namn*
E-post (kommer ej visas)*
Hemsida

Generera ny bild
Bildverifering*