www.stuffbymalin.se

Nya tyger

Inlagt av Malin Hulinder 2015-08-30 07:20 | Taggar: Tyger

Jag har lagt till lite nya trikåtyger. Några ser du nedan :)

Haklappar modell större

Inlagt av Malin Hulinder 2015-08-09 19:46 | Uppdaterat av Malin Hulinder 2015-08-09 19:47 | Taggar: Haklappar

Idag har jag sytt klart sex stycken heltäckande haklappar som ska få pryda en tös. Ficka längst ner för att fånga upp det spillda.

Haklapparna är sydda i PUL-tyg för att klara av att tvättas många gånger i 60 grader utan att bli förstörda. De stängs bak i nacken med kardborre.

Semestern är snart slut...

Inlagt av Malin Hulinder 2015-08-04 14:40 | Uppdaterat av Malin Hulinder 2015-08-04 14:43 | Taggar: Byxor

Semestern börjar lida mot sitt slut och på ett sätt ska det bli skönt med den "vanliga" vardagen igen. Samtidigt är det ju alltid skönt att vara hemma/ledig :)

Jag har inte sytt så  mycket i sommar utan vi har haft fokus på att renovera lite och göra ett eget rum för mini. Men nu när renoveringar och annat stök är klart så har jag hunnit med att sy lite grann.

Mini har fått sig några nya par byxor. Mjuka och sköna som passar alldeles utmärkt att leka i på förskolan. Han börjar tycka det är roligt med fickor så självklart har han fått fickor fram som han kan stoppa händerna i :)

 

Väl inne på mjukisbyxor sydde jag även ett par till mig själv. Och såklart är det fickor även på dem ;)

Det blev lite tyg över som räckte precis till ett till par till mini. Blev rejält med häng så vi får se om han tycker om dem. Passade på att stryka fast lite vinyl när jag ändå höll på. Namnet fram på benet och en liten fjäril på rumpan. Fjärilen sitter där mest för att det var ett litet hål i tyget...