www.stuffbymalin.se

Trevlig helg

Inlagt av Malin Hulinder 2013-12-24 06:15 | Taggar: JUL

God Jul och Gott Nytt År till alla som tittat och handlat av mig det gångna året.

Stort tack

/Malin

Spel och kläder

Inlagt av Malin Hulinder 2013-12-10 10:02 | Uppdaterat av Malin Hulinder 2014-02-16 09:00 | Taggar: Byxor, Heldress, Pysslat i trä
Var med stora sonen på en butik och han fastnade framför ett Fia med knuffspel som han så gärna ville ha. Men min grabb och en spelplan i kartong går inte riktigt ihop om man  vill spela fler än en gång. Så generös som man är erbjöd jag att göra ett hemma...hur svårt kan det vara liksom :)
Att såga ut en playwodskiva var ju lät som en plätt men att måla...oj oj vilken tid det tog. Så det från början exakta cirklarna blev mer och mer ojämn men sonen är nöjd och spelet fungerar utmärkt. Vi har provat MÅNGA gånger redan :D
 
 
Lite klädsömand har det oxå blivit mellan målandet. Har gjort en heldress för små barn. Just de jag sydde upp är i storleken 68 men de går att få i andra storlekar också.
Sen har jag gjort om byxmallen lite så två par småbyxor har det blivit för att prova den nya  :) Byxorna är nu aningen smalare i benen (men fortfarnde vida, ej tighta) och lite mindre i midjan då de upplevts som stor av några.